Bercuti ke Zoo Taiping - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Monday, 16 May 2016

Bercuti ke Zoo Taiping

Assalamualaikum. Hai semua. Apa khabar? Semoga semua berada dalam keadaan sihat hendaknya.

Alhamdulillah baru berkesempatan bersiaran setelah bercuti dari 11 - 15 Mei 2016. Sebenarnya 13 Mei yang lepas birthday saya. Jadi saya dan suami bercadang bercuti di Taiping sahaja sebab nak bawa Umar jalan-jalan ke Zoo Taiping. 




Memandangkan sekarang Umar sangat excited tengok animals. Alhamdulillah pada usia setahun sebulan Umar dah boleh sebut dan kenal haiwan dalam bahasa Inggeris.

Semalam juga kami dapati Umar dah boleh sebut dan kenal semua animals dalam softbook Who am I ? Alhamdulillah pencapaian yang baik bagi saya sebagai ibu. 







Tapi sayangnya tak sempat tangkap gambar Umar semalam sebab terlampau teruja =)

Lepastu pakai pampers je kat rumah. ye la panaskan sekarang. Gambar semua pakai pampers je =)

Ok kalau ada mommies yang berminat untuk dapatkan softbook untuk anak-anak tersayang boleh la singgah ke kedai online kami di www.ummihoneysouq.com

Terdapat lebih daripada 20 softbooks untuk dipilih. Ok jumpa lagi di entri seterusnya ya =)

No comments:

Post a Comment