Jurnal Ramadan Untuk Anak - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Thursday, 19 May 2016

Jurnal Ramadan Untuk Anak

Assalamualaikum semua =)

Alhamdulillah baru berkesempatan nak update blog. Sementara Umar lena tidur ummi update blog sikit =)

Ok hari ni saya nak update mengenai produk yang tengah hot sekarang. Ye la tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan kan. 

Jadi kita ambil feel siap-siap untuk bersedia latih anak menyambut bulan Ramadhan inshaAllah. Semoga Allah SWT panjangkan usia kita semua untuk bertemu bulan yang mulia ini

Sempena Ramadan yang bakal tiba, Set Jurnal Ramadan dihasilkan untuk menambah nilai kefahaman anak-anak berumur 5-10 tahun.

Pelbagai aktiviti menarik di dalamnya.












Set Jurnal Ramadan mengandungi:
 
+ Buku aktiviti saiz A4 68 halaman
+ Poster saiz A3
+ Stiker ganjaran puasa, solat, sedekah, membaca Al-Quran dan Terawih

Harga RM20 sahaja!
Tak termasuk pos


Haaaa menarikkan set Jurnal Ramadan ni? Harga pun mampu milik. InshaAllah pelaburan yang baik untuk seisi keluarga. Ok kalau ada mommies yang nak buat tempahan boleh order melalui whatsApp ye =)

Order : WhatsApp 0173552065


OK apa lagi nak ajar anak kita pun kena la berilmu kan? Jom kita sama-sama tambah ilmu inshaAllah.

Jumpa lagi di entri seterusnya InshaAllah =)

No comments:

Post a Comment