Monday, 9 May 2016

Website UMMI HONEY SOUQ

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua sahabat hebat!

Alhamdulillah baru berkesempatan untuk update malam ni. Semantara mood Umar tengah baik, ummi pun curi-curi update blog sikit =)

Alhamdulillah setelah hampir setahun 2 bulan memulakan bisnes online. Masih mampu bertahan hingga kini. Walaupun masih bertatih dan mencari ilmu. Terlampau banyak yang perlu belajar. InshaAllah akan usahakan sehabis baik selagi diizinkan Allah SWT inshaAllah aamiin [Sahabat semua tolong aamiin kan sekali ya! =) ]

Bermula berniaga di Facebook, beralih ke instagram dan kini inshaAllah di blog dan juga website. Alhamdulillah syukur ya Allah =)

Ada pencapaian kecil walaupun masih belum boleh dibanggakan. (Tapi kita kena raikan juga kejayaan kecil kan? Baru la kita lebih semangat untuk cipta lebih banyak kejayaan InshaAllah) Daripada bisnes online kini turut menjalankan bisnes secara offline dengan menyertai booth dan juga vendor butik. Alhamdulillah. 

InshaAllah nanti ada kesempatan saya akan kongsikan pengalaman saya yang tak seberapa ya. Mana tau bermanfaat untuk sahabat yang memerlukan =)

OK, website saya masih belum siap sepenuhnya. Masih dalam proses kemaskini.
Jemput singgah ke website saya ya! =)Untuk ke website boleh ke www.ummihoneysouq.com

Ok jumpa lagi di entri seterusnya ya =)

No comments:

Post a comment

 

'