Pages

Thursday, 23 February 2017

JOM MEROKET KE BULAN !

Assalamualaikum..

Hai... Lama saya tak update kan..

Bukan apa.. lagi berapa hari je saya due dah nak bersalin.. so orang kata dalam tempoh bertenang la kejap...

Tapi dalam tempoh bertenang ni pun... saya tengah studi banyak ebook, join online class dan webinar..

Ye la kan.. ilmu kena sentiasa upgrade kalau nak berjaya.. betul tak?

Ooo sebelum tu.. ada ke yang singgah ke blog saya ni online seller?

Haaa saya nak share satu ebook ni yang saya baru je beli dan tengah hadamkan ilmu-ilmu nya... inshaAllah lepas bersalin nanti boleh la saya implemen kan dalam bisnes nanti.. inshaAllah..

Ada tak antara awak semua yang bisnes online sebagai agen ke.. stokis ke.. tapi produk jualan anda krik..krik..krikk je ?

Cepat baik mengaku.. hahaha..

Sebab saya mengaku memang ada jugak produk yang jualan nya agak slow..

Hurm.. nak sale naik tapi tak yakin nak buat Fbads.. Ye la nak buat pun tak boleh main buat je kan Fbads tu.. Kena ada ilmu juga.. Kena spend duit.. Salah strategi duit pun hangus.. Dah la produk tak terjual.. Duit pula hangus... Rugi..rugi...

So saya nak suggest kan awak semua yang nak buat sales tapi tanpa Fbads.

Kalau nak belajar, saya cadangkan awak baca buku ni.. Ebook ni.. Harga RM50 sahaja.. Invest lah untuk ilmu kalau serius nak upgrade bisnes dan hidup.. inshaAllah tak rugi.. Saya dah beli.. Siap print lagi.. Senang nak conteng-conteng sambil belajar..


Tapi....
Tapi....
Tapi....

Jangan beli 1 lepas tu awak pergi share pula tau.. Tuan dia tak bagi.. Nanti tak berkat pula..

Penulis ebook ni dah mengajar mentee-mentee dia seramai 20 orang menghasilkan total jualan melebihi RM1 juta dalam masa 6 minggu sahaja !

Waahhh bestkan?? 

Haaa... kalau awak berminat boleh klik kat sini untuk info lebih lanjut ok..

Harga RM50 tu tak tau la akan kekal ke tak sebab harga asal ebook tu lebih daripada RM50.

So ok, jumpa lagi di entri seterusnya ok !

-Ummi Nazihah-

Wednesday, 8 February 2017

PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK KEDAH

Assalamualaikum semua, waaahhh lamanya tak update.. Sejak daripada Umar demam panas hampir seminggu. Lepas tu dengan kandungan yang sarat menghitung hari ni. Memang semuanya agak perlahan. 

Lupa pula nak tanya khabar. Heee...

Anda semua apa khabar? Semoga sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah SWT inshaAllah. Terima kasih ye masih sudi singgah blog saya.

Ok hari ni saya nak jemput anda semua singgah ke blog saya tau.

Sebab tengah ada promosi ni =) 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Promosi produk Mary Jardin sempena Mood Republik Kedah telah bermula !! 




Yeay !! Bestnyaaaa....
 
Orang-orang KEDAH jemput singgah booth Mary Jardin ok !

Jangan lepaskan peluang yang best ni. Jimat banyak sangat  








Bagi yang berada diluar kawasan Kedah, jangan sedih-sedih ok, POSLAJU kan adaaaaa... hihihi  


Untuk yang berhasrat nak mencuba produk penjagaan kulit dari bahan natural & organik ni, inilah peluang untuk anda   

Cepat grab peluang ni tau!

Place your order now !

Dengar kate, LIMITED 1000 boxes je tau  

So cepat.. First pay first serve ok.. 

Untuk info lebih lanjut boleh link blog berikut http://cantiksecarasemulajadi.blogspot.my

#maryjardinagen  
#maryjardinskincare  
#MJM  
#MJME
 

'