PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK KEDAH - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Wednesday, 8 February 2017

PROMOSI SEMPENA MOOD REPUBLIK KEDAH

Assalamualaikum semua, waaahhh lamanya tak update.. Sejak daripada Umar demam panas hampir seminggu. Lepas tu dengan kandungan yang sarat menghitung hari ni. Memang semuanya agak perlahan. 

Lupa pula nak tanya khabar. Heee...

Anda semua apa khabar? Semoga sentiasa dalam rahmat dan kasih sayang Allah SWT inshaAllah. Terima kasih ye masih sudi singgah blog saya.

Ok hari ni saya nak jemput anda semua singgah ke blog saya tau.

Sebab tengah ada promosi ni =) 

---------------------------------------------------------------------------------------------

Promosi produk Mary Jardin sempena Mood Republik Kedah telah bermula !! 




Yeay !! Bestnyaaaa....
 
Orang-orang KEDAH jemput singgah booth Mary Jardin ok !

Jangan lepaskan peluang yang best ni. Jimat banyak sangat  








Bagi yang berada diluar kawasan Kedah, jangan sedih-sedih ok, POSLAJU kan adaaaaa... hihihi  


Untuk yang berhasrat nak mencuba produk penjagaan kulit dari bahan natural & organik ni, inilah peluang untuk anda   

Cepat grab peluang ni tau!

Place your order now !

Dengar kate, LIMITED 1000 boxes je tau  

So cepat.. First pay first serve ok.. 

Untuk info lebih lanjut boleh link blog berikut http://cantiksecarasemulajadi.blogspot.my

#maryjardinagen  
#maryjardinskincare  
#MJM  
#MJME

No comments:

Post a Comment