FREE Ebook untuk Mommies :) - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Thursday, 30 November 2017

FREE Ebook untuk Mommies :)

Assalamualaikum mommies :)

Tqvm taww sudi singgah blog Kak Jijie. Salam perkenalan untuk semua mommies yang first time singgah blog Kak Jijie.

Antara mommies semua ada mommies yang sedang hamil? Sedang berpantang? atau ingin tambah ilmu tentang penyusuan? 

Haaa.. Berminat nak dapatkan Ebook ni?

Kak Jijie nak bagi FREE je taw. 

Kak Jijie ulangi, Kak Jijie nak bagi FREE je taw. 

Special untuk mommies especially mommies yang hamil anak pertama.

Haaa.. Selain kelengkapan untuk penyusuan seperti breastpump, cooler bag, cooler pack, ice pack, botol susu, milk storage plastic dan maciam-maciam lagi laaa.

ILMU penyusuan saaaaangat la penting.

Plisshh Plisshh Pliiishh la percaya cakap Kak Jijie hokay.

Misi penyusuan mommies tak mampu (tak akan / sukar) berjaya jika tak ada ILMU PENYUSUAN !

Haa.. Tau kenapa?

Sebab mommies akan cepat stress.

Mommies akan cepat give up.

PERCAYAAAALAH.

So Kak Jijie nak bantu mommies berjaya dengan misi penyusuan mommies. InshaAllah dapat susukan si kecil sehingga berumur 2 tahun inshaAllah Aamiin.

So mommies yang berminat, jangan berlengah lagi.

Zaaaassss isi form kat sini hokay.

Opps..

Sebelum tu, ada T & C tawww.

Baca kat sini yea.

Ok mommies, bagi masa paling lewat 5-7 hari untuk Kak Jijie emelkan Ebook kat mommies ok. 

Andaikata Kak Jijie terlepas pandang form yang mommies submit. Mommies boleh whatsApp Kak Jijie yea.

Maklum laaa, raaaamai taw yang berminat dengan Ebook ni. Ok mommies selamat isi form ;) 

Luv,

Kak Jijie La Mamma
#PejuangSusuIbu
#IbuBijakAnakBahagia

No comments:

Post a Comment