Blog yang dirindui - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Saturday, 3 February 2018

Blog yang dirindui

Assalamualaikum

Hai awak. Apa khabar? Lama nya Kak Jiha tak update blog. Pheww macam-macam la yang berlaku dalam kehidupan harian ni. Memang tak menang tangan betul.

Tapi alhamdulillah inshaAllah lepas ni semakin fokus. Blog Kak Jiha pun bakal berlaku sedikit perubahan la harapnya. Hihihi.

Memang banyak sangat benda nak buat. Tapi faham-faham la kan bila dah ada 2 anak kecik umur bawah 5 tahun ni. Boleh tunggang terbalik dibuatnya. Anak-anak pun perlukan perhatian. So kite sebagai mak-mak ni kena la pandai urusan kehidupan ni.

Haaaaa.. Disebabkan itu juga Kak Jiha pilih untuk lebih fokus bisnes yang ada sistem. Sistem? Sistem apa la pulak kannn? Haaa Kak Jiha nak bina sistem supaya boleh auto pilot gittew. So takda la nak kena pegang phone 24 jam kan.

Kan mudah tuuu. So, ok la nanti bila semua dah ready Kak Jiha story kat sini ok. Stay tuned :)

Love,
Kak Jiha 
 



No comments:

Post a Comment