Kelas eUsahawan, Cyberjaya - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Saturday, 24 March 2018

Kelas eUsahawan, Cyberjaya

Assalamualaikum. Hai uoolllss. 

Tengah buat apa tu? Selamat berhujung minggu.

Haaa hari ni Kak Jiha pergi menuntut ilmu. Alhamdulillahhh ber ME-TIME gittuh. Thanks to En Hubby jagakan anak-anak. Lefff u. Heeee.😘

Fuhhh dugaan betul gi menuntut ilmu kali ni. Mana tak nye uollssss, aircond tadek awaaaa. Bermandi peluh la kitorang kat sini. 


Tapi. Tapi. Tapi...

Kerana ilmu yang tak ternilai lagi FREE ni.

Haaa Kak Jiha ulang, BENGKEL ni FREE hokay. So tak kesah la berpanas ke bermandi peluh ku redahi jugak. Nasibbbbb la ada pepium De'Xandra #CHALEUR teman setia. Sentiasa ada menemani untuk sentiasa wangi. Haaaa gittewww.😍




Ehhh uolls yang berminat nak join BENGKEL eUsahawan MDEC ni jangan lupa daftar kelas online kat link ni hokay bit.ly/SalwaEU2018

Next class 31 Mac 2018 di Cyberjaya. Daftar cepat tau. Untuk 40 peserta terawal saje. Banyak manfaat join kelas ni. InshaAllah berbaloi-baloi.

Lefff,
Kak Jiha
Cyberjaya

No comments:

Post a Comment