Janji tinggal janji... - TIPS & PANDUAN BEKERJA DARI RUMAH (WAHM & SOHO)

Tuesday, 10 April 2018

Janji tinggal janji...

Assalamualaikum uollss. Sihat ke tuuu? Alhamdulillah Kak Jiha sihat alhamdulillah. Cuma kecewa sikit. Kikiki. Phewww panasss.

Fuhhh lama Kak Jiha tak update blog kannn. Huhuhu. Ermmm ingatkan semangat la nak meng'update' blog berwajah baru.

Tapi....

Ermmm janji tinggal janji. Haaa cam tajuk entri Kak Jiha yang hangatsss kat atas tu la.



Kak Jiha tak tau kenapa sesetengah orang tak rasa bersalah pun bila ada amanah atau tanggungjawab yang dia dah ambil. Ye laaa kan kite bayar kottt. Bukan free of charge hokay!

Dah ambil duit sonyapppp seribu bahasa. Takde update. Takda explain pape. Kite whatsApp tak cakap sorry pun. Tak reply camtu je. Tapi kat FB kemain lagi update.

Sedih sangat bila ada golongan camni. Lagi sedih bila dah 2 kali terkena dan mereka ni dari golongan ber'niqab'. 

Haishhh kekadang sebab segelintir orang camni. Boleh jejas imej orang yang lain kannn? Cam 'scammer' pun ada.

But isokay. Kalau betul tertipu Kak Jiha akan reveal nama 'scammer' ni kat sini hokay. So that korang pun tak terkena dan tak tertipu hokay.

So ok la. Done membawang!

Jejarang Kak Jiha membawang kat blog ni. Tapi bila tertipu kite kena la bersuara kannn.

So apa-apa nanti Kak Jiha update lagi ok. Jumpa lagi next entri.

Lots of lefff,
Kak Jiha 
#AntiScammer

No comments:

Post a Comment