MAKE OVER BLOG YANG TAK BEST! - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Saturday, 8 September 2018

MAKE OVER BLOG YANG TAK BEST!

Assalamualaikum

Ya Allah koranggg. Seriyes lama giler kot Kak Jiha tak update blog ni.

Huhuhu lepas je make over blog. Terus rasa takde mood pulak. Kah!




Gambar : Google

Make over blog untuk bagi makin seronok. Patutnye makin semangat. Tapi ye laa bila orang yang buat cam tak bersungguh. Last minute!

Tu pun lepas puas kena push. Siap kena post kat whatsapp story baru ada respon. Huh!

So, hasilnye errrkk memang tak satisfied la. Kalau rating Kak Jiha bagi 2/5 je.

Actually attitude dia yang totally out, so hasil kerja memang hampeh la kan.

Kak Jiha nak komen lebih-lebih time tu pun malas, sebab silap-silap boleh bikin gaduh. Haishhh.

So terima je la walau tak seberapa.

Just satu je, lain kali biar la buat kerja amanah tu betul-betul. Walaupun awak tu blogger ada nama. Memang tak respek betul!

Kak Jiha whatsapp tak reply. Buat diam je. Banyak alasan pulak. Benda boleh bincang, Cakap je la apa masalah yang punya lama nak buat blog. Ni buat senyapppp je. Buat bodoooo je. Rasa nak tepek je screenshot kat sini tapi ye laaa nanti makin panas pulak.

Dan bila salah tu say sorry la. Tak payah nak hihihi hahaha bagai. Siap kata nak buat surprise konon bagi 1 extra blog. Heloooo awak buat blog pun entah blog mana-mana. Blog yang Kak Jiha tak guna pun. Kot ye pun tanya la dulu. Tu pun memang plan dari awal nak buat surprise la kannnn.

Sangat annoying!

Tapi takpe la buang masa je nak kenang-kenang. Tak berfaedah pun. Lets move on!

Ok la tu je nak tulis. Sorry korang Kak Jiha emo sangat pasal ni. Hurmm. Sorry sebarkan aura negetippp kat korang.

Janji pasni takde dah aura-aura negatip hokay. Kalau korang baca pun. Dalam ni takde la aura negatip Kak Jiha tulis pun. 

Yang negatif pasal designer blog ni je la. Ada 2 post. Satu post masa dia menghilangkan diri. Hiks.

So jom move on. Hidup kita kat dunia ni pun tak lama kannn. So kita ingat benda yang indah-indah je dalam hidup.

Forgive although nak totally forget. Heee :P

Ok korang jom beradu dulu zzzzz

Happy weekend and happy holiday!


No comments:

Post a Comment