Thursday, 1 August 2019

RAHSIA KAYA Dato Aliff sekarang bukan rahsia lagi?



Nak tahu RAHSIA Jutawan tersohor Dato Aliff Syukri bina empayar dari Zero to Hero?

✅Urus Bisnes dari Pasar Malam hingga Syarikat besar?

✅Paling best, ADA TIPS BUAT DUIT Dengan cepat sepantas ⚡

✅ Semua orang boleh berjaya & KAYA!

⭐”Kini bukan lagi RAHSIA! Bila Dato Aliff bongkarkan”🌟

Jom dapatkan sekarang!

Dengan Modal RM70 sahaja sekarang untuk Ebook ini, InsyaAllah untuk uolss
menjana 💰 5 - 6 angka sebulan bukan lagi RAHSIA! 🔥

Klik & Dapatkan sekarang. RAHSIA KAYAAA👇🔥🔥🔥


link RAHSIA KAYA Dato Aliff

link RAHSIA KAYA Dato Aliff


Jangan lepaskan peluang, peluang datang bukan selalu.

Your are Millionaires!

Ingat klik untuk dapatkan Rahsia Kaya ni di sini 👇

link RAHSIA KAYA Dato Aliff


Sunday, 28 July 2019

HAID & HUKUMNYA : AL-BAQARAH 222


Dan mereka bertanya kepadamu (wahai Muhammad), mengenai (hukum) haid. Katakanlah: "Darah haid itu satu benda yang (menjijikkan dan) mendatangkan mudarat". Oleh sebab itu hendaklah kamu menjauhkan diri dari perempuan (jangan bersetubuh dengan isteri kamu) dalam masa datang darah haid itu, dan janganlah kamu hampiri mereka (untuk bersetubuh) sebelum mereka suci. Kemudian apabila mereka sudah bersuci maka datangilah mereka menurut jalan yang diperintahkan oleh Allah kepada kamu. SesungguhNya Allah mengasihi orang-orang yang banyak bertaubat, dan mengasihi orang-orang yang sentiasa mensucikan diri. (Al-Baqarah 2:222)

Pelbagai pilihan Al Quran Tagging. Lebih 25,000 unit sudah terjual. 

Kenapa ramai yang suka repeat order ❓

1) Sebab terdapat banyak pilihan saiz. 
2) Warna pelbagai & sangat cantik. 
3) Tagging yang sangat kemas & berkualiti. 
4) Agent2 #SahabatAtTaqwaBerdaftar yang sangat baik semuanya. 
5) Service yang sangat bagus InshaAllah. 

Cara Tempahan : Whatsapp 018 467 3225 

Saturday, 9 February 2019

Rezeki durian hujang minggu

Alhamdulillah.


Rezeki hujung minggu. Jom kite ngapppp buah durian dulu.

Nasibbb sobella fruit liptint takde perisa durian ðŸ˜†

Buah manggis VS Lipmatte Sugar Plum

Pas durian. Kite setel manggis pulakk. Dappp emmm ðŸ˜Š


Sebenarnye saje je nak bagi anak-anak kenal dan rasa buah-buahan. Sesambil makan sesambil belajar. Haaa gittuhh.

Asyik makan tembikai, pisang, anggur, epal, betik jeerrr. So kite makan buah yang bermusim pulak.

Tapi kannn.

Dari tadi kann Kak Jiha duk tenung je si manggis ni.

Tengok manggis teringat new baby si #LIPMATTE_SUGAR_PLUM.

Ehhh cam angau pulak.

Tengok lain teringat hat lainn. Tu la kalau dah saiyanggg. Ermmm adoiii laaaa ðŸ˜‚

Kak Jiha Zul

Sobella dilarang dijual di SHOPEE, LAZADA dll

Alhamdulillah alang-alang encik somi nak keluar. Sempat Kak Jiha selit seketul dua parcel yang keciciran semalam.


Satu terbang ke Johor. Satu lagi terbang ke Perak haaa. Selamat berkhidmat dengan tuan baru taw.

Psttt....

Ehh korang tau tak produk hotsss #Sobella ni tak boleh dijual kat shopee, lazada dan adik beradik yang lelain taw.

Haaaa so kalau korang ada nampak yang menjual kat shopee tuuuu. Hati-hati wokey. Kak Jiha hanya sampaikan pesanan masyarakat jeeee ðŸ˜˜

Kak Jiha Zul

Mulianya hatimu Pok Rok

Happy weekend korang.

Ada sape tau latest update mangsa lemas kat Kuala Terengganu semalam? Yang kes Mitsubishi Storm terjunam / jatuh dalam sungai.

Last update tau satu family tu berjaya diselamatkan. Tapi salah sorang orang awam yang terjun nak selamatkan tu lemas ðŸ˜¢


Allahhh sedih.

Mulianya dan besar pengorbanan dia. Sanggup bergadai nyawa untuk orang lain yang bukan sape-sape, takde pertalian darah sekali pun ðŸ˜•

-----------------------------

Latest update.

Mangsa masih belum ditemui ðŸ˜¢

Allahuuu. Kalau betul awak dah takde dik. Hakak doa semoga awak tergolong dalam dalam golongan orang yang dikurniakan syahid akhirat. 


Aamiin ya rab.

Sesungguhnya kematian itu hampir.

Giliran kita pasti akan tiba. Kite tengah tunggu turn memasing je ni.

Bila?

Di mana?

Dan bagaimana?

Hanya DIA je yang maha mengetahui.

Allahhh bila ingat pasal mati ni seram sejuk pulak rase. Sungguhhh memang tak bersedia. Dosa pun kemaen banyak tak terkira ðŸ˜­

Kak Jiha Zul
#BakalJenazah

Friday, 1 February 2019

EBOOK CANTIK GUNA BAHAN DAPUR

Sebelum tido, Kak Jiha nak share something dengan korang something yang best.

SPESEL UNTUK MAK-MAK YANG NAK CUBA BUAT SKINCARE SENDIRI. Wowww!

SEMESTINYA YANG 100% SELAMAT DAN BERKESAN. Haaaa bestkannn ðŸ˜

Kalau korang ada ciri-ciri kat bawah ni ðŸ‘‡
✔️ Tapi tak tahu mana satu bahan yang selamat untuk kulit
✔️Dah fedap dengan produk skin care itu dan ini tapi tak ada kesan
✔️ Nak beralih kepada produk skin care guna bahan natural
✔️ Nak hadiahkan skin care air tangan sendiri kepada rakan baik atau saudara mara
✔️ Nak berjimat setiap bulan tanpa perlu usik bajet lain


Haaaaa korang WAJIB dapatkan ebook ini wokey.





Berapa maharnye tuuu?

Haaaa HANYA #RM25 SAJA UNTUK DAPATKAN SEMULA KULIT IDAMAN korang.

Semestinya menggunakan BAHAN DAPUR YANG MUDAH DAPAT DAN yang PENTINGnye MURAH.

So cecepat picit je link ni http://bit.ly/jihazul84 untuk dapatkan ebook yang beshhh ni.

Dengan pelaburan 25 hengget inshaAllah berbaloi-baloi. Silap-silap boleh buat duit lagi tawww.

Jadi jangan lupa daftar diri korang sebagai pelanggan tawww ðŸ˜˜


Kak Jiha Zul,

Friday, 25 January 2019

NEW BABY SOBELLA COMING SOON


Adehhhh satu hari kepala berdenyut nyut nyut arini. Rase cam nak fengsan fitam pun ade.


Ni rase sebab dah 2 minggu non stop jage bebudak tak sehat. So biase nye bila diorang dah tunjuk tanda sehat ummi take turn tumbang pulak. Main tukar pass batton gittuh.

Tapi..

Tapi..

Tapi...

Disebabkan tak tahannn new baby Sobella coming sooon koranggg. Kak Jiha nak hapdate jugak taw.

Haaa demam kuning #Tsubella pun belum kebah oiiii. Adegan tarik rambut gigit telinga rebut stok pun belum reda. Ni new baby #SoBella_Fruit_Tint pulak ondawayyyy. Fuhhh best ke best?


Korang tengok la kemahen kiut lagi haaaaa #SoBella_Fruit_Tint ni. Packaging pun dah kemahen comey, kualiti tak payah cakap la kannnn. Harus la tip top meletopsss.

Apa yang best pasal #SoBella_Fruit_Tint ni setiap kaler diformulasikan dengan khasiat ekstrak buah. Wowww best kannn.
🍑 Fruit Tint code Peach, warna peach-peach, bau pun bau peach.
🍉 Fruit Tint code Watermelon, warna merah-merah buah tembikai, bau pun bau watermelon.
🍓 Fruit Tint code Strawberry, warna fuschia red pink , bau pun bau strawberry.

Haaaa tazabbar kannn. Nanti kompom asyik nak jilat je bibir tu. Sebab bau yang beshhh dan sedap gila. Haaa korang eksaited tak ni ?

#SoBella_Fruit_Tint coming to you very very soon dearies❤️

Kak Jiha Zul,


 

'