NEW BABY SOBELLA COMING SOON - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Friday, 25 January 2019

NEW BABY SOBELLA COMING SOON


Adehhhh satu hari kepala berdenyut nyut nyut arini. Rase cam nak fengsan fitam pun ade.


Ni rase sebab dah 2 minggu non stop jage bebudak tak sehat. So biase nye bila diorang dah tunjuk tanda sehat ummi take turn tumbang pulak. Main tukar pass batton gittuh.

Tapi..

Tapi..

Tapi...

Disebabkan tak tahannn new baby Sobella coming sooon koranggg. Kak Jiha nak hapdate jugak taw.

Haaa demam kuning #Tsubella pun belum kebah oiiii. Adegan tarik rambut gigit telinga rebut stok pun belum reda. Ni new baby #SoBella_Fruit_Tint pulak ondawayyyy. Fuhhh best ke best?


Korang tengok la kemahen kiut lagi haaaaa #SoBella_Fruit_Tint ni. Packaging pun dah kemahen comey, kualiti tak payah cakap la kannnn. Harus la tip top meletopsss.

Apa yang best pasal #SoBella_Fruit_Tint ni setiap kaler diformulasikan dengan khasiat ekstrak buah. Wowww best kannn.
🍑 Fruit Tint code Peach, warna peach-peach, bau pun bau peach.
🍉 Fruit Tint code Watermelon, warna merah-merah buah tembikai, bau pun bau watermelon.
🍓 Fruit Tint code Strawberry, warna fuschia red pink , bau pun bau strawberry.

Haaaa tazabbar kannn. Nanti kompom asyik nak jilat je bibir tu. Sebab bau yang beshhh dan sedap gila. Haaa korang eksaited tak ni ?

#SoBella_Fruit_Tint coming to you very very soon dearies❤️

Kak Jiha Zul,


No comments:

Post a Comment