Pages

Saturday, 9 February 2019

Rezeki durian hujang minggu

Alhamdulillah.


Rezeki hujung minggu. Jom kite ngapppp buah durian dulu.

Nasibbb sobella fruit liptint takde perisa durian 😆

Buah manggis VS Lipmatte Sugar Plum

Pas durian. Kite setel manggis pulakk. Dappp emmm 😊


Sebenarnye saje je nak bagi anak-anak kenal dan rasa buah-buahan. Sesambil makan sesambil belajar. Haaa gittuhh.

Asyik makan tembikai, pisang, anggur, epal, betik jeerrr. So kite makan buah yang bermusim pulak.

Tapi kannn.

Dari tadi kann Kak Jiha duk tenung je si manggis ni.

Tengok manggis teringat new baby si #LIPMATTE_SUGAR_PLUM.

Ehhh cam angau pulak.

Tengok lain teringat hat lainn. Tu la kalau dah saiyanggg. Ermmm adoiii laaaa 😂

Kak Jiha Zul

Sobella dilarang dijual di SHOPEE, LAZADA dll

Alhamdulillah alang-alang encik somi nak keluar. Sempat Kak Jiha selit seketul dua parcel yang keciciran semalam.


Satu terbang ke Johor. Satu lagi terbang ke Perak haaa. Selamat berkhidmat dengan tuan baru taw.

Psttt....

Ehh korang tau tak produk hotsss #Sobella ni tak boleh dijual kat shopee, lazada dan adik beradik yang lelain taw.

Haaaa so kalau korang ada nampak yang menjual kat shopee tuuuu. Hati-hati wokey. Kak Jiha hanya sampaikan pesanan masyarakat jeeee 😘

Kak Jiha Zul

Mulianya hatimu Pok Rok

Happy weekend korang.

Ada sape tau latest update mangsa lemas kat Kuala Terengganu semalam? Yang kes Mitsubishi Storm terjunam / jatuh dalam sungai.

Last update tau satu family tu berjaya diselamatkan. Tapi salah sorang orang awam yang terjun nak selamatkan tu lemas 😢


Allahhh sedih.

Mulianya dan besar pengorbanan dia. Sanggup bergadai nyawa untuk orang lain yang bukan sape-sape, takde pertalian darah sekali pun 😕

-----------------------------

Latest update.

Mangsa masih belum ditemui 😢

Allahuuu. Kalau betul awak dah takde dik. Hakak doa semoga awak tergolong dalam dalam golongan orang yang dikurniakan syahid akhirat. 


Aamiin ya rab.

Sesungguhnya kematian itu hampir.

Giliran kita pasti akan tiba. Kite tengah tunggu turn memasing je ni.

Bila?

Di mana?

Dan bagaimana?

Hanya DIA je yang maha mengetahui.

Allahhh bila ingat pasal mati ni seram sejuk pulak rase. Sungguhhh memang tak bersedia. Dosa pun kemaen banyak tak terkira 😭

Kak Jiha Zul
#BakalJenazah

Friday, 1 February 2019

EBOOK CANTIK GUNA BAHAN DAPUR

Sebelum tido, Kak Jiha nak share something dengan korang something yang best.

SPESEL UNTUK MAK-MAK YANG NAK CUBA BUAT SKINCARE SENDIRI. Wowww!

SEMESTINYA YANG 100% SELAMAT DAN BERKESAN. Haaaa bestkannn 😍

Kalau korang ada ciri-ciri kat bawah ni 👇
✔️ Tapi tak tahu mana satu bahan yang selamat untuk kulit
✔️Dah fedap dengan produk skin care itu dan ini tapi tak ada kesan
✔️ Nak beralih kepada produk skin care guna bahan natural
✔️ Nak hadiahkan skin care air tangan sendiri kepada rakan baik atau saudara mara
✔️ Nak berjimat setiap bulan tanpa perlu usik bajet lain


Haaaaa korang WAJIB dapatkan ebook ini wokey.





Berapa maharnye tuuu?

Haaaa HANYA #RM25 SAJA UNTUK DAPATKAN SEMULA KULIT IDAMAN korang.

Semestinya menggunakan BAHAN DAPUR YANG MUDAH DAPAT DAN yang PENTINGnye MURAH.

So cecepat picit je link ni http://bit.ly/jihazul84 untuk dapatkan ebook yang beshhh ni.

Dengan pelaburan 25 hengget inshaAllah berbaloi-baloi. Silap-silap boleh buat duit lagi tawww.

Jadi jangan lupa daftar diri korang sebagai pelanggan tawww 😘


Kak Jiha Zul,
 

'