7 kebaikan minyak boonga - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Friday, 22 February 2019

7 kebaikan minyak boonga

Minyak boonga memiliki banyak manfaat untuk kulit muka. Formula minyak boonga juga mampu seimbangkan kesegaran alami kulit wajah. 

Ini antara 7 kebaikan minyak boonga selain dari menjadikan mekap tahan lebih lama ;



1) A great-great moisturiser.

Minyak boonga melembapkan kulit dan sesuai untuk kulit kering dan sensitif. Bagi kulit kering dan sensitif, minyak boonga akan bekerja secara efektif jika digabungkan dengan krim wajah.


2) Mengurangi kerutan pada wajah.
Minyak boonga berfungsi menjaga elasticity kulit sehingga usia tua nanti.





3) Sebagai pembersih wajah.
Minyak boonga terbukti mampu membersihkan sisa mekap dan kotoran dengan berkesan. Ia juga tidak menjadikan kulit kering. Awak boleh usap minyak boonga ke kulit muka dan basuh menggunakan kapas.

4) Sebagai makeup primer.
Jika awak ingin mendapatkan hasil riasan wajah dewy-look atau super-glowing. Gunakan minyak boonga sebagai makeup primer dan akhiri dengan alas bedak.



5) Menutup liang pori. 
Minyak boonga tidak menjadikan liang pori tersumbat malahan membersihkan sisa-sisa mekap yang tersumbat di dalam liang pori.

6) Mengecutkan jerawat.
Tea tree leaf oil dalam minyak boonga merupakan salah satu kandungan yang dapat mengecutkan jerawat. Ia juga mengurangkan production minyak yang berlebihan, selain jerawat cepat kering.





7) Membantu produk skincare terserap dengan lebih maximum. 
Anda disaran menggunakan minyak boonga sebelum krim wajah. Ia membantu penyerapan kandungan day cream, night cream dll dengan lebih maximum.

So, ape tunggu lagi? Jom dapatkan minyak boonga sementara stok masih ada.

So korang yang nak cuba, cecepat whatsapp Kak Jiha tau. Stok dah tak banyak.

Boleh masuk meminang kat sini tau http://www.wasap.my/60184673225

InshaAllah soon website Kak Jiha dah nak siap. Tinggal touch up sikit-sikit je lagi. Haaa nanti jemput shopping kat web Kak Jiha wokay.

No comments:

Post a Comment