Aifa lipmatte bagi edisi The Fairytale Princess - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Friday, 22 February 2019

Aifa lipmatte bagi edisi The Fairytale Princess

Girl's, stok Aifa lipmatte bagi edisi The Fairytale Princess hampir melabuhkan tirai tau.


Haaa so cecepat tau jangan lepaskan peluang ini. Satu-satunya lipmatte yang mengandungi cooling mint sensation dan calitan paling ringan.


Aifa Lipmatte sejujurnya mempunyai ciri-ciri idaman yang awak inginkan seperti warnanya yang matching dengan skin tone dan tekstur yang sangat gebu.

So korang yang nak cuba, cecepat whatsapp Kak Jiha tau. Stok dah tak banyak.

Boleh masuk meminang kat sini tau http://www.wasap.my/60184673225

InshaAllah soon website Kak Jiha dah nak siap. Tinggal touch up sikit-sikit je lagi. Haaa nanti jemput shopping kat web Kak Jiha wokay.


No comments:

Post a Comment