Mulianya hatimu Pok Rok - CORETAN KEHIDUPAN SEORANG ANAK, ISTERI & UMMI

Saturday, 9 February 2019

Mulianya hatimu Pok Rok

Happy weekend korang.

Ada sape tau latest update mangsa lemas kat Kuala Terengganu semalam? Yang kes Mitsubishi Storm terjunam / jatuh dalam sungai.

Last update tau satu family tu berjaya diselamatkan. Tapi salah sorang orang awam yang terjun nak selamatkan tu lemas 😢


Allahhh sedih.

Mulianya dan besar pengorbanan dia. Sanggup bergadai nyawa untuk orang lain yang bukan sape-sape, takde pertalian darah sekali pun 😕

-----------------------------

Latest update.

Mangsa masih belum ditemui 😢

Allahuuu. Kalau betul awak dah takde dik. Hakak doa semoga awak tergolong dalam dalam golongan orang yang dikurniakan syahid akhirat. 


Aamiin ya rab.

Sesungguhnya kematian itu hampir.

Giliran kita pasti akan tiba. Kite tengah tunggu turn memasing je ni.

Bila?

Di mana?

Dan bagaimana?

Hanya DIA je yang maha mengetahui.

Allahhh bila ingat pasal mati ni seram sejuk pulak rase. Sungguhhh memang tak bersedia. Dosa pun kemaen banyak tak terkira 😭

Kak Jiha Zul
#BakalJenazah

No comments:

Post a Comment