New baby SISTHO Cosmetics - TIPS & PANDUAN SURIBISNES (WAHM & SOHO)

Sunday, 24 March 2019

New baby SISTHO Cosmetics

Hai korang. Hari ni Kak Jiha nak share new baby Sistho Cosmetics iaitu Sistho loose powder! Jom berkenalan dengan new baby Sistho.

Sistho loose powder dengan texture yang sangat ringan bila disapu akan lebih nampak natural dan make up akan kelihatan lebih kemas.


1. Kalau korang mempunyai masalah kulit berjerawat atau berminyak, penggunaan Sistho loose powder adalah pilihan yang bijak. Ini kerana Sistho loose powder mampu menjaga kulit daripada tersumbat.

2. Sistho loose powder mempunyai tekstur yang lebih halus dan refined, jadi ianya mampu menutup garis-garis halus dan kedutan pada muka dengan mudah berbanding compact powder.


3. Memandangkan ianya menyerap minyak, loose powder lebih sesuai dipakai untuk kulit berminyak dan semua kulit.

4. Untuk mendapatkan wajah yang sempurna (sheer look), loose powder boleh digunakan dengan Kabuki Brush. Jika anda mahu mendapatkan full coverage, loose powder boleh digunakan menggunakan Sponge Puff. Beri perhatian lebih pada area T-zone.


Super Oil Loose Powder!
 Control oil and makeup.
 Refreshing
 Moisturizing.
 Instant brightens skin colour.

Korang dah boleh start order SISTHO LOOSE POWDER sekarang tau! Nak order kat mana? Cecepat terjah website Kak Jiha truelurvdotcom taw. 

Setiap pembelian lebih RM70 tak termasuk kos pos, Kak Jiha bagi gift hokay.

Lafff,
Kak Jiha
truelurvdotcom


No comments:

Post a Comment